DESPRE NOI

Infiintata in anul 1998, compania S.M. MICRA Trading srl isi desfasoara activitatea, inca de la inceput, in domeniul importului si distributiei de utilaje si echipamente de mica mecanizare destinate in special industriei constructiilor.

Incepand din anul 2003 compania noastra a devenit importatorul oficial al brandului DUSS in Romania.

In 2006 am decis crearea si inregistrarea la OSIM a marcii SIMA, marca sub care comercializam o gama de produse de cea mai inalta calitate, concepute, produse si testate impreuna cu companii de prestigiu din intrega lume.

Din anul 2007 am inceput sa derulam o deosebit de buna colaborare cu compania Lievers Holland, al carei importator oficial am devenit din anul 2008.

Anul 2010 a fost anul mutarii in noul nostru sediu construit in zona industriala a orasului Timisoara. Acest sediu ne permite prin localizare si dotari optimizarea aprovizionarii si livrarilor, cresterea constanta a stocurilor si efectuarea unei largi palete de reparatii de utilaje, de asemeni facilitand clientilor, furnizorilor si transportatorilor accesul atat dinspre zona centrala a orasului cat si dinspre autostrada si centura orasului.

Incepand cu anul 2015 asiguram importul si distributia produselor Blue Bird Industries in Romania, oferind clientilor nostri o gama larga de echipamente profesionale pentru infiintarea si intretinerea culturilor pomicole si viticole si a spatiilor verzi.

Pentru a oferi clientilor nostri doar produse de cea mai buna calitate, grija noastra este mereu indreptata spre a ne alege cei mai buni furnizori si a ne imbunatati continuu gama produselor si a serviciilor. Prin specificul produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, ne adresam in special acelor companii si persoane care doresc sa obtina cele mai bune rezultate intr-un timp optim si cu cat mai putin efort si in principal acelora care stiu sa aprecieze calitatea pe care ne straduim sa o oferim la cel mai bun pret.

Portofoliul de produse pe care le comercializam in acest moment cuprinde o gama larga de echipamente si utilaje de la scule electrice destinate exclusiv utilizarii intensive, industriale, pana la utilaje de mica mecanizare antrenate de motoare termice industriale.

Inca de la infiintarea companiei, pe langa activitatea de desfacere a produselor noastre, am incercat in permanenta sa oferim clientilor nostri si o gama larga de servicii de mentenanta – reparatii si inchiriere de echipamente.

Principala noastra grija a fost si va fi mereu accea de a oferi tuturor colaboratorilor nostri servicii si produse de cea mai buna calitate, incercand mereu sa oferim solutii personalizate si adaptate optim cerintelor fiecarui client.