Compania S.M.MICRA Trading srl  va multumeste pentru vizitarea paginii de Internet www.micra-trading.ro

Respectam confidentialitatea dumneavoastra si prelucrarea datelor personale, precum si securitatea acestora.

S.M.MICRA Trading srl depune toate eforturile pentru a respecta Regulamentul UE 2016/769 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cunoscut si sub denumirea regulament GDPR), respectiv de a pastra in maxima siguranta datele clientilor nostri fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice.

S.M.MICRA Trading srl se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti facând exceptie când pentru respectarea obligatiilor contractante coopereaza cu o persoana terta subcontractanta, ex. firma de curierat, firma de marketing, care nu este indreptatita sa transmita datele primite catre terti.

S.M.MICRA Trading srl colecteaza si utilizeaza exclusiv datele dumneavoastra personale transmise prin intermediul formularului de contact online si doar în scopul informarii utilizatorilor privind:

– raspunsul la intrebarile / solicitarile transmise prin intermediul formularului de contact

– situatia contului pe site-ul www.micra-trading.ro

– evaluarea produselor si serviciilor oferite

– pentru sondaje referitoare la produse, pentru marketing si transmiterea de oferte promotionale si informari, evenimente si noutati

Acordul dumneavoastra pentru a oferi cele enumerate mai sus:

Prin confirmarea acordului dumneavoastra cu politica de confidentialitate sunteti de acord sa ne furnizati si sa ne acordati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, denumirea sociatatii pe care o reprezentati, adresa, adresa de e-mail, adresa de ip, numar dvs de telefon, domeniul dumneavoastra de activitate.
Nu colectam date despre: religia, apartenenta politica si/sau etnica, orientatia sexuala.

 S.M.MICRA Trading srl nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.micra-trading.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca informarile noastre, se pot dezabona utilizând linkul specific din mesajul primit prin email.

Pentru informatii si reclamatii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra personale ne puteti contacta utilizand datele de contact specificate pe site-ul www.micra-trading.ro. Daca datele dumneavoastra au fost gresit înregistrate, acest lucru poate fi corectat.

Legislatie aplicabila:

Regulamentul UE 2016/769 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene

Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Ordonanta Guvernului nr.21/1992 protectia consumatorilor.

Legea nr.363/2007 privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor.