MandrexLogo

MandreX – Scule inteligente pentru fiecare lucrare

Fondată în Olanda în 2009, ca MandreX Hole Saw System, compania noastră furnizează întotdeauna produse de cea mai bună calitate clienților din întreaga lume. Suntem dedicați continuu imbunătățirii produselor noastre pentru a asigura rezultate de calitate și o durată de utilizare maximă a acestora.
Menținerea standardului nostru ca unul dintre cei mai importanți producători mondiali este importantă pentru noi și tocmai la aceasta ar trebui să vă așteptați de la o companie precum MandreX Hole Saw System.
Ne angajăm să ne asigurăm standardele de înaltă calitate și lucrăm constant la îmbunătățiri și inovații. Dezvoltarea continuă a produselor și fazele lungi de testare înseamnă că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.
Serviciul nostru pentru clienți, controlul calității și menținerea celor mai inalte standarde sunt fundamentale pentru compania noastră. Suntem mândri de reputația noastră pentru inovație, calitate și servicii pentru clienți.
După ce am devenit un jucător important și de încredere pe piața carotelor la nivel mondial, am continuat să lucrăm, la solicitările clienților noștri, la a proiecta soluții inovatoare de rezolvare a problemelor și pentru alte scule. Aducerea pe piață a sculelor standard nu este provocarea noastră, a fi inovatoare și soluţia rezolvării problemelor este provocarea noastră din ultimii ani și pentru mulți ani de acum înainte. Fiecare unealtă Mandrex reprezintă o soluţie viabilă, chiar și pentru cele mai dificile lucrări.

Utilizarea uneltelor inteligente de la Mandrex vă economisește timp, bani și frustrare!

Catalogul general de produse MandreX